Wie zijn we ?


Simone is afgestudeerd in 2014 en heeft veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken en bij verschillende organisaties. Vanaf 2019 is ze aan onze praktijk verbonden. 


Charissa is in 1995 afgestudeerd en heeft tot 2006 gewerkt in de vrije vestiging, vanaf 2000 in haar eigen praktijk, in Duitsland. 

In 2004 gooide ze "het roer om" en keerde terug naar Nederland om er in 2006 haar eigen praktijk te starten én de samenwerking aan te gaan met stichting PSW.  Sinds 2013 is zij bovendien verbonden aan stichting Milo als OC-behandelaar.

Charissa is (preverbaal) logopedist en docent Nederlands ondersteund met gebaren. Ze wordt uitgedaagd door complexe problematiek op het gebied van voeding, communicatie, spraak en taal.


"Ik houd er van om samen met ouders op zoek te gaan naar de sleutel, waarmee we een kind alsnog aan het eten, drinken of praten krijgen. Lukt het niet door de voordeur dan gaan we op zoek naar de achterdeur, zeg ik vaak tegen ouders."


Geschiedenis


In 2007 besloten drie dames om aan de Tuinstraat vanuit één locatie te gaan samenwerken. Kinderfysiotherapeut Francis en logopedist Charissa vonden elkaar in het werken met (zeer jonge) kinderen, terwijl osteopaat Sakia zowel baby's, kinderen als volwassenen behandelde.


Er is een aantal logopedisten en kinderfysiotherapeuten geweest waaronder lange tijd Francis, Ed en Vivian, die het team hebben versterkt. 

Inmiddels bestaat het team weer uit drie dames, Saskia en Charissa zijn er nog steeds en sinds enkele jaren ook logopedist Simone. 


En nu zijn we op zoek naar een nieuwe collega- logopedist. Kom jij ons team versterken ? 

Lees onze vacature en/of bel vrijblijvend voor meer informatie.Specialisten in het behandelen van kinderen